Politică 3

Aberațiile Gabrielei Firea și frica de pușcărie

La primăria capitalei a început auditul general și de asemenea sunt verificate toate activitățile, care au vizat alocarea bugetului pe sectoare precum și modul în care a fost folosit bugetul. Gabriela Firea afirmă că, inspectorii care fac controlul au primit ordin să inventeze hibe pe care să le notifice în rapoartele pe care le întocmesc. Firea afirmă că respectivii inspectori sunt oameni în vârstă, mai au puțin până la pensie și le este frică să nu ajungă pe drumuri și de aceea întocmesc rapoartele cum li se cere și că acestea nu sunt realiste. Cât de proști poate să ne creadă Doamna Firea? Noi considerăm că, inspectorii întocmesc rapoartele corect și că, preferă să ajungă pe drumuri decât să ajungă în pușcărie. Dar probabil, chiar Doamnei Firea îi este frică de pușcărie, știind ce a lăsat în urmă?  Noi nu acuzăm, ci doar întrebăm, dar pentru corecta informare, publicăm integral ultima postare de pe pagina de facebook a Doamnei Gabriela Firea:

 

„Ministrul Câțu a anuntat azi că a găsit (inventat) nu stiu ce nereguli la Primaria Capitalei. De aproape un an se chinuie, saracul! Nu a gasit nimic! S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva, orice, si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ. Si au plecat asa cum au venit.

Cei trei inspectori s-au intors intr-o zi in Primarie si au spus ca, daca nu scriu ceva, orice, in raport, vor fi dati afara de sefii lor. Mai au putini ani pana la pensie si nu-si permit sa ramana pe drumuri.

Au scris ceva, doar sa fie pe hartie, absolut nimic ilegal sau incorect. Povesti! Ceva legat de inventarul patrimoniului (mare parte administrat de sectoare) si despre cum au fost distribuiti banii pentru termoficare. Existând investitii care decurg din proceduri de achizitii legale si un cont escrow, si aici lucrurile sunt mai mult decat curate și clare.

Deci, un control politic, menit sa arunce o umbra asupra mea si a colegilor mei. Nu vor reusi!

Plangerile pentru abuz in serviciu sunt pregatite. Pe numele Domnului Cațu, a sefei inspectorilor, doamna Secoșan Valerica – cea care îi obliga în numele lui Câțu sa inventeze ceva, si a inspectorilor care au născocit la ordin niste pagini de beletristica financiara SF : domnii Ilea, Oprea, Puscasu.

Nu ne putem lăsa călcați in picioare de cei care jefuiesc zilnic Bugetul National, doar pentru ca ei sunt vremelnic la putere! Azi sunt, maine nu mai sunt!„

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close