Politică 2

Liviu Pleșoianu, un alt retrogradat din liga profesionistă a politicienilor

În urmă cu doi ani, Liviu Pleșoianu se vedea liderul PSD-ului. Pentru acest post a candidat, dar fără succes. Ulterior și-a propus să fie candidat pentru funcția supremă în stat și în acest sens trebuie precizat că, Pleșoianu le-a spus celor din PSD că, pentru postul de Președinte al României va candida și fără sprijinul PSD-ului. Candidatura la prezidenția României a reprezentat o altă iluzie care s-a spart precum un balon de săpun. Liviu Pleșoianu a fost rejectat din PSD de Marcel Ciolacu și Vasile Dâncu, iar candidatura sa pe listele PER (Partidul Ecologist Român) a însemnat retrogradarea în „liga anonimilor cu aspirații la politica mare”.  Actualmente, din „subsolul” ligii mai sus enunțate, Pleșoianu își dă cu părerea despre „marea politică”, în acest sens vă expunem ultima postare a lui Liviu Pleșoianu:

„Acum nici doi ani, patrioata neamului distribuia frenetic fotografii și articole #REZIST și susținea protestele pro-KOVESI. În poza de mai jos, prelua articolul distinsului Moise Guran…

…Le mulțumesc tuturor celor care au comentat lucruri foarte inteligente precum: “bârfești, te bați cu o femeie, se mai schimbă omul, acum face bine, vorbești urât despre o doamnă, te iei de patrioți, nu zici nimic de PNL-USR-Iohannis, ești plătit să denigrezi o luptătoare, nu era contul ei, dezbini patrioții, ai o obsesie patologică, ai sărit în barca puterii, sunt acri strugurii”. Voi analiza aceste comentarii deosebit de inteligente în această seară.

…Pentru cine încă nu s-a prins, dezvăluirea în serie a IPOCRIZIEI servește unui scop cât se poate de concret – filtrarea absolut necesară a acestei pagini. Un lucru pe care ar fi trebuit să-l fac cu multă vreme în urmă…”

Sursă Foto:

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close