Politică 2

Jumătatea de dreptate a liberalului bolșevic Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu se revoltă pentru măsurile aberante luate împotriva fermierilor români prin închiderea piețelor. Noi dăm dreptate, dar ceea ce spune Tăriceanu reprezintă „tromboanele unui demagog”, pentru că, cât a fost prim-ministru și din alte funcții deținute în statul român, Tăriceanu nu a făcut nimic pentru fermierii și țăranii români. În continuare vă redăm postarea lui Tăriceanu în acest sens, de pe pagina sa de facebook, nu înainte de ai spune: „Tăriceanu ciocul mic” și încă ceva; Tăriceanu ne crede atât de tâmpiți încât să-l credem, că pe el îl doare undeva de fermierii români?:  

„Atacul lui Iohannis și Orban la adresa micilor producători agricoli este picătura care a umplut paharul! Este foarte clar că nu le plac produsele românești, dar a închide piețele în plină toamnă când românii își fac provizii pentru iarnă, când micii producători își câștigă banii pentru producția de la anul și pentru supraviețuirea peste iarnă, este ceva ce nu poate fi acceptat.

Așa cum au găsit soluții să țină supermarketurile deschise, guvernul Iohannis-Orban trebuie să găsească soluții și pentru piețe! Dacă nu știu, nu pot sau nu sunt lăsați, ei TREBUIE SĂ PLECE! Teroarea aceasta permanentă la adresa micului producător și a celor cu venituri mici nu poate fi acceptată!”

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close