Politică 2

Clotilde Armand hotărâtă să destructureze mafia partidelor politice abonate la bugetul primăriei sectorului 1

Reforma unui sistem putred de corupție s-a dovedit de-a lungul timpului ca fiind un proces riscant și greu de implementat. La sectorul 1, Clotilde Armand a găsit o caracatiță care a încorsetat bugetul primăriei prin tot felul de scheme. Îndepărtarea acestor „lipitori” care „sug” din „țâța bugetului primăriei”, întâmpină rezistență din partea celor care până acum erau jefuitori ai banului public. Lupta lui Clotilde Armand se dorește a avea ca rezultantă cheltuirea eficientă și transparentă a banului public. Elocventă în acest sens este suma uriașă plătită de primărie firmei Rom-Prest pentru ridicarea gunoiului. Această firmă a încasat sute de milioane de euro din bugetul primăriei sectorului 1 pentru ridicarea gunoiului, deși sunt firme interesate să presteze acest serviciu cu o eficiență mai mare, dar pentru o sumă și de 30 de ori mai mică. Facturile umflate emise de cei de la Rom-Prest, cu siguranță reprezintă o cheltuială nejustificată pe care Clotilde Armand este hotărâtă să o anuleze. Pe această speță, vă expunem ultima postare a lui Clotilde Armand, cu precizarea că Cotidianul Național Gazeta Civica susține întru totul activitatea lui Clotilde Armand și a celor de la USRPLUS care nu fac decât să fie cu adevărat în slujba cetățeanului:

„Înțeleg că este delir de linșaj mediatic, știri false și minciuni la televiziunea unui turnător dovedit al Securității despre activitatea mea. Asta se întâmplă atunci când vorbești despre mafia din poliția locală și grupul organizat de acolo, asta se întâmplă când lupți cu mafia gunoaielor și asta se întâmplă când restructurezi Primăria și dai afară toți oamenii partidelor vechi abonați la contracte cu bani publici. Acest linșaj coordonat din ultimele 24 de ore mă face să mă simt foarte bine și este o dovadă în plus că ceea ce facem în Sectorul 1 este bine.

Am reușit să facem împreună cu o mână de funcționari excepționali ai Primăriei în 4 luni ceea ce n-au reușit ații în 10 ani. Și lupta continuă. Zi de zi, ceas de ceas.

Până se mai lămurește fabrica de kompromat care este treaba cu adevărul factual am să las și eu această sesizare către CNA aici:”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close