Politică 2

Claudiu Năsui împreună cu Dacian Cioloș au stabilit prioritățile ministerului economiei

Ministrul economiei, Claudiu Năsui a avut o întrevedere la sediul instituției pe care o conduce cu Dacian Cioloș. Întâlnirea a avut ca obiectiv identificarea soluțiilor prin care actualul guvern să vină în întâmpinarea mediului de afaceri. Cu această ocazie a fost reiterat una dintre componentele de bază ale programului de guvernare ale USRPLUS și anume, transparență, transparență, transparență. Mai în detaliu despre cele semnalate în prezentul articol, regăsiți în ultima postare a lui Claudiu Năsui pe care o redăm în continuare:

 

 

„M-am bucurat să primesc astăzi vizita fostului premier, domnul Dacian Cioloș.

Împreună cu sprijinul lui, am încrederea că vom reuși să consolidăm parteneriatul cu instituțiile UE, dat fiind faptul că este acum președinte al Grupului Renew Europe, și vom aplica cele mai bune practici din UE în ceea ce privește dezvoltarea IMM-urilor. Ne dorim să atingem obiectivele de guvernare și să construim o economie mai puternică, în care IMM-urile sunt și mai vizibile.

Un punct important al dialogului a fost debirocratizarea. Am discutat despre cum să facem mai ușoară relația dintre stat și mediul privat, dintre stat și cetățeni.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close