Politică 2

Andrei Caramitru și ideile sale deșănțate nu pot constitui un reper unanim obligatoriu de adoptat

Mergem pe aceiași autostradă împreună cu Andrei Caramitru, care are sensul de deplasare spre implementarea „unei autentice democrații în România” . După ce toate obiectivele ce țin de o democrație autentică (stat de drept, economie concurențială, educație și sănătate la ultimele standarde, etc) vor fi realizate, pentru alte repere ce țin de „E-ul” fiecăruia dintre noi, avem dreptul și obligația de a ne continua drumul pe „autostrada” pe care o considerăm corectă. Nu poate veni un individ, fie el și Andrei Caramitru să își bată joc de tradițiile milenare ale unui neam. Poporul român a păstrat din generație în generație religia creștină, care le-a fost împărtășită de Sfântul apostol Andrei, întâiul chemat al Domnului nostru Isus Hristos. În acest sens o spunem clar și răspicat: Cotidianul Național Gazeta Civica are simpatii pro USRPLUS. În același timp ne declarăm susținerea pentru religia creștin ortodoxă, întrucât considerăm că, poți să fii și simpatizant și votant USRPLUS, dar și creștin ortodox. În continuare pe această temă vă expunem ultima postare a lui Andrei Caramitru de pe pagina sa de facebook, pe care declarăm clar că, nu le susținem, întrucât fiecare om este liber să își urmeze modul de viață bazat pe conduita și educația primită, dar și pe cunoștințele acumulate:

„Simbolic moment. Kamala Harris va fi viitorul Vicepresedinte. Femeie, tânără, cu origini in India si Jamaica, fost procuror. Soțul ei Doug Emhoff, un avocat de succes – este alb, s-a căsătorit cu ea după un divorț – el are doi copii din prima căsătorie.

Celor care ne înnebunesc cu familia tradițională, care sunt misogini, care vor sa ne forțeze sa trăim si sa gândim cum vor ei, care ne înjură dacă nu pupăm moaște – le spun un mare sictir. Lumea lor dispare. Sa ne lase in pace sa trăim liberi, oricine am fi – bărbat, femeie, divorțat sau nu, alb sau negru sau orice.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close