Politică 1

Tăriceanu un bolșevic cu apucături staliniste, se crede perfecțiunea politicii românești

Tăriceanu critică măsurile restrictive luate de guvernul Orban, care într-adevăr sunt aberante. De asemenea, Tăriceanu i-a apărarea producătorilor români, care într-adevăr sunt discriminați cu supermarketurile, care vând produsele agricole ale fermierilor din alte țări. Până la un punct, Tăriceanu are dreptate, dar dreptatea lui și a celor de la PSD și PNL este una de fațadă, întrucât România este singura țară din Europa care nu percepe impozit pe profitul realizat, în țara unde profitul este realizat. Concret, considerăm că ar fi corect ca, firmelor precum , Lidle, Penny, Carrefour, Kaufland etc, să li-se impoziteze profitul pe care îl realizează aici în România. Până în prezent, nici guvernele PSD, sau PNL care s-au succedat la conducerea României în ultimii 30 de ani, nu au luat această măsură împotriva firmelor străine. În continuare vă expunem ultima postare a lui Tăriceanu de pe pagina sa de facebook, din care lipsește precizarea referitoare la impozitarea firmelor străine, în țara unde realizează profit:

 

„A trecut prima zi după măsurile stupide impuse de guvernul Iohannis-Orban! Am vorbit despre măsura care sacrifică micul producător agricol și micul comerciant în favoarea multinaționalelor. O măsură absurdă luată fără nici un fel de studiu care să arate că piețele ar reprezenta o sursă majoră de răspândire a virusului. Închiderea lor seamănă mai degrabă cu executarea unui ordin pe care Orban l-a primit de undeva.

Dar haideți să vedem și celelalte măsuri.

Interzicerea circulației între orele 23.00 și 5.00! Încă așa frecție la un picior de lemn nu am mai văzut! Iohannis și Orban habar nu au că în mediul rural oamenii dau de mâncare la animale când se întunecă, iar acum se întunecă pe la 5-6 după amiaza, și apoi se retrag în casă! În mediul urban oamenii vin de la muncă, cei care mai au, pe la 6-7 seara și în nici un caz nu au de gând să facă plimbări nocturne! Așadar, pentru cine luați măsura asta tâmpită? Pentru câteva sute de tineri care mai stau la colțul blocului sau pe lângă mașini vorbind despre motoare? Unde să se ducă ei dacă restaurantele și cafenelele sunt închise? Și dacă ar vrea să fenteze măsura credeți că nu sunt în stare să scrie o declarație pe proprie răspundere în care să găsească un motiv pentru care sunt afară? Să fim serioși!

Deci, această măsură este luată fără nici un fel de cap, doar ca să mai strângeți șurubul puțin și să ne arătați că puteți face tot ce vrea mușchiul vostru!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close