Politică 1

Hotărâre de ultimă oră luată de Orban și grupul său de parlamentari

Luni 8 noiembrie 2021, Biroul Național al PNL se va reuni pentru a hotărî cu cine va forma PNL-ul guvernul?? Cu USRPLUS sau cu PSD. Hotărârea biroului național al PNL este una formală și reprezintă praf în ochii proștilor, pentru că membrii biroului național al PNL sunt sub comanda lui Klaus Iohannis și ascultă orbește ordinele acestuia. Totuși, biroul național al PNL are rolul de ai disculpa pe Iohannis și pe Cîțu de alianța cu PSD. Aceștia (Iohannis și Cîțu), vor spune tare și răspicat oricând: „Nu noi am hotărât alianța cu PSD, ci conducerea lărgită a PNL-ului. De fapt prin acest gest, acest birou național semnează cu bună știință condamnarea la moarte politică a PNL-ului. Ludovic Orban și parlamentarii care s-au încolonat în spatele său, așteaptă să vadă cu cine va forma guvernul „GRUPAREA CÎȚU”. În cazul în care „GRUPAREA CÎȚU” se va alia cu USRPLUS, vor avea și voturile „GRUPĂRII ORBAN”. În caz contrar, gruparea va vota împotriva unui guvern PNL-PSD-UDMR. În plus de aceasta, „GRUPAREA CÎȚU” va mai suferi două șocuri majore: 

  1. În primul rând, un alt important grup de parlamentari PNL, se vor alătura „GRUPĂRII ORBAN”. 
  2. În al doilea rând, se va produce scindarea PNL-ului și înființarea unui nou partid condus de Ludovic Orban, care se opune alianței cu PSD. 

Concluzie Finală: Aceste evenimente nu se vor întâmpla la calendele grecești, ci reprezintă evenimente care se vor fi întâmplat în săptămâna ce urmează. Privite cu obiectivitate, aceste evenimente reprezintă o normalitate, iar noi așteptăm cu nerăbdare să vedem în ce măsură se vor fi realizat. 

Articole similare

Un comentariu

  1. Iohannis nu se mai poate ascunde in spatele nici unui birou sau persoana . Alianta cu PSD a fost cu premeditare, a inceput cu scoatertea USR PLUS de la guvernare si criticarea in mod constant a ministrilor USR fara nici o mediere . Implicarea in alegerile de la PNL si sustinerea lui Citu in mod neconstitutional A ales sa sprijine o gasca de penali in loc sa inceapa sa faca reformele in justitie si economie asa cum le-a promis. Exista o vorba romaneasca De ce fugi in spate duci . Asa ca nu scapa de ce se teme . Vine decontarea cind nu se asteapta . A mai fost un USL si s-a prabusit pe neasteptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close