Politică 1

Descoperire senzațională făcută de Clotilde Armand

Bolșevicii de la PSD care vor înlăturarea lui Clotilde Armand pentru a se înfrupta din bugetul sectorului 1 au depășit orice limită a nesimțirii. În perioada cât au administrat Bucureștiul, cei de la PSD au făcut spitalul „Sfântul Vasile Cel Mare”. Partea proastă este că cei de la PSD au făcut spitalul doar ca machetă. Pe această temă vă expunem ultima declarație de presă a lui Clotilde Armand și vă prezentăm și macheta spitalului „Sfântul Vasile Cel Mare”, pentru că cei de la PSD fac doar proiecte și machete:

Sursa Foto: Facebook

„Am găsit spitalul construit de PSD în ultimii 30 de ani. O machetă construită anul trecut de prima rul cu diamantele și finanțată prin semnătura fostei vice-primărițe de la PSD care habar n-are ce a semnat. Această machetă a costat milioane de lei. În rest este doar gargară și minciuni promovate de aparatul lor de propagandă. O machetă. Atât.

Voi pune această machetă în fața sediului PSD din șoseaua Kiseleff ca să vadă și dl Ciolacu ce spital frumos a construit. În altă ordine de idei, am inițiat demersurile pentru recuperarea banilor aruncați de pesediști pentru acest proiect electoral.”

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close