Politică 1

Delirațiile aberaționiste ale Gabrielei Firea

În ultima postare pe pagina sa de facebook, Gabriela Firea declară că, Ministerul sănătății prin INSP, în iarna anului trecut a declarat mult mai puține cazuri de gripă, decât în realitate. În finalul postării, Firea spune că, pe actualii guvernanți nu îi interesează de oameni și doresc doar să se îmbogățească. Există o fractură de logică pe care oricât am dori, nu o putem percepe pentru că, nu putem înțelege cum se îmbogățesc cei de la guvernare, dacă raportează un număr mai mic de cazuri de gripă? Dar pentru corecta informare a cititorilor noștri, cităm integral postarea Gabrielei Firea de pe pagina sa de facebook:

„Incompetentā si rea-credintā la guvernare! Anul trecut în iarna, INSP (in subordinea Ministerului Sanatatii) publica pe site-ul oficial, in plin sezon rece, doar 60 de bucuresteni cu gripa A si B. Noi identificasem prin Assmb si cabinetele de medicina scolara aproape 3 000 de copii cu gripa sezoniera, plus mii de adulti diagnosticati de medicii de familie si tratati acasa.

Deci, statistica oficialā era facutā în bataie de joc!

Asa e si cu noua gripa chinezeasca!

Autoritatile guvernamentale habar nu au de capul lor! Prefectul PNL spune una, sefa INSP confirma cu totul altceva, grupul de comunicare strategica – cel condus ilegal de un personaj care a sfidat legea pentru a se cocota cat mai sus -, transmite cu totul altceva.

O adunaturā de politruci care a venit la putere doar cu scopul imbogatirii!

Nu le pasā de oameni!

Nu le pasā de tara!

Lor sa le fie bine!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close