Politică 1

„Cu durere și profund regret” aflăm că, Tăriceanu „s-a înecat”

În ultima postare de pe pagina sa de facebook, Tăriceanu ne anunță că, ALDE a fuzionat cu PRO-ROMÂNIA. În urma acestui proces, ALDE împreună cu Tăriceanu s-a înecat în apele adânci ale PRO-ROMÂNIA. Toată ideologia de liberal bolșevic cu apucături staliniste, promovată de Tăriceanu, rămâne la stadiul de întrebare cu titlul: „Care liberalism?” Din ce se vede, pe Tăriceanu l-a interesat să mai obțină un mandat de senator. În aceste condiții ne simțim obligați să-i adresăm lui Tăriceanu următoarele întrebări: Este adevărat că vă doare în CURtea casei de foștii membrii ai partidului ALDE? Ce pot să înțeleagă tinerii care au fost înscriși în ALDE și și-au propus să desfășoare o activitate politică sub umbrela acestui partid? Noi am încercat să ne edificăm asupra acestor aspecte citind ultima postare de pe pagina de facebook a lui Tăriceanu cu precizarea că, nu am reușit să înțelegem să ne lămurim vă redăm postarea integral:

 

„Dragii mei,

În urmă cu mai bine de o lună de zile ALDE și PRO România au fuzionat. Nu am să reiau acum motivele care au stat la baza acestei decizii. Ca urmare a acestui demers, pentru aceste alegeri parlamentare, deschid lista PRO România București pentru Senat!

Trăim vremuri grele și pare că vin unele și mai grele, de aceea cred că experiența mea poate fi în continuare de folos! La umbra coronavirusului, guvernele sunt tentate să ne știrbească drepturile și libertățile pe care le-am câștigat cu greu! E nevoie să le apărăm, e nevoie să nu ne abandonăm principiile și crezul, nici măcar de frica unui virus!

La alegerile din 6 decembrie vă aștept să vă alăturați echipei PRO România pentru că avem soluții pentru a scoate România din criză și avem cel mai bun candidat pentru funcția de prim-ministru, Victor Ponta.

Am încredere că voi, toți prietenii mei de pe Facebook, dar și cei care apreciază lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului, veți vota lista de candidați din partea PRO România la Camera Deputaților și la Senatul României! ”

Articole similare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close