Gazeta întreabă - cititorii răspund

După 6 Decembrie pe cine preferați premier, pe Dacian Cioloș sau pe Ludovic Orban?

Așteptăm răspunsuri și comentarii pentru a fi publicate de Cotidianul Național Gazeta Civica. Comentariile și opiniile dumneavoastră le puteți lăsa la secțiunea „Lasă un mesaj” – de mai jos.

Articole similare

17 comentarii

  1. Premierul trebuie să fie din partea partidului cu cele mai multe voturi, și salarul șefului A.S.F. este o jignire, la adresa adresa poporului român !!

    1. Veniturile de 13000-17000 euro lunar,pe care isi permit sa si le acorde in baza legii de autofinantare tampite, promovate de catre decidentii PSD pentru ASF ANRE,RAR si altele chiar sfideaza cetateniiplatitori de taxe si impozite,

  2. Credeam ca gasesc un sondaj de opinie aici, adica un poll. Este f greoi ca toata lumea sa scrie mesaje. Ati avea mai multe voturi daca faceti un poll. Eu as vota cu Dacian Ciolos, pentru ca el ar face o reforma de structura in toate ministerele. Ludovic Orban nu a facut si nici nu va face. Va face un fel de reforma, dar mai mult carpeli, nu schimbari profunde de care are nevoie Romania.

  3. Cioloș, evident. Nu există grad de comparație reală între cei doi. Cioloș este de 10 ori peste Orban la orice capitol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close