Eveniment

Cristinel Pavel candidatul cel mai potrivit pentru funcția de președinte al CJ Mehedinți

Cristinel Pavel, împreună cu soția sa, Anca sunt o familie de oameni modești, sau altcumva zis, oameni din popor. Ca toți românii care respectă tradițiile și valorile, la fel și cei doi în calitate de părinți au muncit și muncesc, iar toate eforturile lor au fost îndreptate pentru a-și crește și educa cei doi copiii. Pentru acest țel nobil au făcut eforturi pe care nu greșim dacă spunem că uneori au fost supraomenești, în sensul că atât, Cristinel Pavel cât și soția sa Anca, au luat credite care să îi ajute în demersul lor. De fapt orice părinte responsabil trudește pentru a face un rost în viață copiilor săi. Despre omul politic, Cristine Pavel nu putem spune prea multe pentru că, în fond este un politician atipic, în senul că este un om de o mare modestie iar politica sa se rezumă la a munci pentru semeni săi. În funcțiile publice pe care le-a deținut până în acest moment, a demonstrat că este omul de care cetățenii Mehedințului au nevoie, întrucât munca sa a fost în folosul cetățenilor din Județul Mehedinți. Din aceste motive a acceptat să fie candidat la prezidenția consiliului județean Mehedinți, din această poziție își propune să facă investiții majore în toată infrastructura județului constând în rețele de apă și canalizare, drumuri dar și sisteme de irigații performante. Desigur Cristinel Pavel nu a neglijat nici latura socială, iar în programul său de candidat se pun accente importante pe crearea de locuri de muncă bine plătite și  atragerea de investitori care să creeze locuri de muncă. Mai pe scurt spus, Cristinel Pavel și-a propus să ridice județul Mehedinți din stadiul de subdezvoltare și sărăcie în care a fost adus de către administrația PSD-istă, care s-a dovedit a fi incompetentă și care pe alocuri ridică mari semne de întrebare pentru modul în care au fost cheltuiți banii publici. Despre principalii săi contracandidați putem spune următoarele:

Lui Aladin Georgescu și PSD putem spune că reprezintă cel mai urât coșmar pe care și l-au putut închipui locuitori județului Mehedinți, întrucât nu are viziune și nu a făcut pași concreți pentru ridicarea nivelului de trai a cetățenilor din Mehedinți.

Despre Laurențiu Ștefănescu, candidatul USR+PLUS, putem afirma că are un trecut dubios și că a fost director GELSOR al firmei de investiții SOV-INVEST, firmă care și-a bătut joc de români. Această firmă i-a ademenit pe români să își depună economiile, promițându-le un randament financiar tentant. De fapt această firmă a tras cea mai mare țeapă de după revoluție, întrucât sutele de mii de români care au depus bani la această firmă nu au mai văzut nimic înapoi.

Concluzie finală

În aceste condiții, o analiză la rece ar concluziona că varianta ideală pentru locuitorii județului Mehedinți o reprezintă Cristinel Pavel. Este regretabilă alegerea făcută de alianța USR+PLUS și considerăm că pentru viitor nu este important să candidezi cu oricine. Și decât să îți pui pe listă un candidat cu care să îți pătezi imaginea, de partid care promovează oameni noi, mai bine rămâi fără candidat. Acestea sunt concluziile care pot fi enunțate cu obiectivitate pentru principalii candidați la șefia CJ Mehedinți.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close