Eveniment

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

Doi bărbați, bănuiți de trafic de droguri, au fost arestați, pentru 30 de zile, după ce polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj, au descoperit la locuințele lor o cultură de cannabis de 22 de plante, cu masă verde de 13 kilograme.

 

La data de 26 septembrie, a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în municipiul Dej, într-un dosar de trafic de droguri de risc.

 

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 400 de grame de muguri de cannabis și o cultură de cannabis de 22 de plante, cu masă verde de 13 kilograme.

 

De asemenea, au fost ridicate, în vederea confiscării, un cântar electronic, 3 telefoane mobile, un laptop și 2.000 de lei.

 

Au fost puse în executare 2 mandate de aducere, iar, în urma probatoriului administrat în cauză, doi bărbați, de 19 și 52 de ani, ambii din municipiul Dej, au fost reținuți pentru 24 de ore.

 

Ulterior, cei doi au fost prezentați magistraților Tribunalului Cluj, care au dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close