Eveniment

11 ARME DE VÂNĂTOARE, DEȚINUTE ILEGAL, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTI

Polițiștii de la arme, explozivi și substanțe periculoase din Ilfov au indisponibilizat 11 arme letale, ce ar fi fost deținute ilegal de un bărbat și care ar fi fost depozitate în județul Brăila, la domiciliul altui bărbat.

 

La data de 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov, împreună cu polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au efectuat verificări la domiciliul unui bărbat, din județul Brăila.

 

În cadrul activităților, au fost descoperite 11 arme letale, cu destinație de vânătoare, precum și o armă neletală, cu gaze, supusă autorizării, ce ar fi fost deținute în mod ilegal.

 

Astfel, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

În fapt, a fost constatat faptul că permisul de port-armă al unui bărbat, cetățean italian, avea termenul de valabilitate expirat, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că armele deținute de acesta se aflau la domiciliul unui bărbat, din județul Brăila.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cele 11 arme letale aparțin cetățeanului italian, iar arma neletală cu gaze aparține fiului acestuia.

 

Armele au fost ridicate în vederea efectuării de verificări.

 

În prezent, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere fără drept de arme letale și deținere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close