Eveniment expres

REŢINUT PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENŢE, TULBURAREA ORDINII ŞI LINIŞTII PUBLICE ŞI NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ŞI AL MUNIŢIILOR

Vineri, 25 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un tânăr în vârstă de 18 ani, bănuit de  săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii şi liniştii publice  şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Ieri,  în jurul orei 21.30,  poliţişti din cadrul Secției 13 Poliție au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai multe persoane, care ar fi avut loc pe o stradă din sectorul 3.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au identificat un tânăr care a precizat că, în urma unui conflict spontan,  ar fi fost lovit de  tineri necunoscuți, unul dintre aceștia folosind  și un pistol cu bile.  Persoana vătămată a fost transportată de către un echipaj al ambulanţei, la o unitate medicală, pentru  îngrijiri  de specialitate.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate,  au fost identificaţi şi ulterior depistaţi,  trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Tinerii au fost conduşi la audieri, iar unul dintre ei, în vîrstă de 18 ani, bănuit că ar fi agresat partea vătămată,  folosind şi o armă airsoft, a fost reţinut.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii  şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, cu tânărul de 18 ani în stare de reţinere.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principi ul prezumţiei de nevinovăţie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close