Eveniment expres 1

Clotilde Armand face dezvăluiri incendiare despre Gabriela Firea și Daniel Tudorache

Timp de 4 ani, Gabriela Firea și-a făcut campanie electorală pe bani publici , despre anumite programe de sănătate pe care le-a implementat, cică în folosul bucureștenilor. Aceste programe puteau fi derulate și prin intermediul medicilor de familie fără publicitate. Problema este că, valoarea taxelor de publicitate a fost mai mare decât valoarea programelor derulate. Acest lucru reiese din postarea de pe pagina de facebook a lui Clotilde Armand pe care o cităm integral în continuare:

Pentru cei care știu să citească printre rânduri, reiese clar că, „această afacere” se va lăsa cu un dosar penal răsunător.

 

„Am citit zilele trecute despre situația de la secția de Terapie Intensivă pentru nou născuți de la Spitalul de Copii Marie Curie. Știam din anii trecuți că acolo este o situație limită iar medicul Cătălin Cîrstoveanu a tras de multe ori semnale de alarmă despre lipsa paturilor la secția ATI și despre lipsa de materiale necesare pentru tratarea nou născuților. Acest medic erou a reușit să facă prin campanii de strângeri de fonduri derulate de-a lungul ultimilor ani cea mai modernă secție de Terapie Intensivă pentru nou-născuți din sud-estul Europei. Rețineți: prin campanii de strângeri de fonduri!

Ce-au făcut autoritățile în acești ani? Și-au bătut joc de sănătatea acestor micuți. Anul trecut, în loc să investească în infrastructura din spitale Primăria Capitalei a plătit două milioane de euro pentru a-și face reclamă la TV. În sectorul 1 fostul primar a plătit milioane de euro pentru difuzarea la TV a unui spot mincinos despre un spital inexistent. Tot în sectorul 1 s-au cheltuit milioane de euro pentru montarea unor garduri inutile. Primăria Sectorului 1 are 15 unități sanitare în administrare și nimănui nu i-a păsat de acestea. I-a interesat în schimb pe foștii edili să cheltuiască acești bani în reviste de propagandă și campanii electorale sau panseluțe.

O spun foarte clar: intrăm în primărie și schimbăm această mentalitate criminală pentru comunitate. Fondurile pentru Sănătate trebuie să ajungă la Sănătate. Nu la TV. Iar toți cei responsabili pentru căpușarea bugetului celei mai bogate primării din România vor plăti.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close