Eveniment 3

Persoană reținută pentru contrabandă în urma unor percheziții efectuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Astăzi, 11 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Botoșani au pus în executare 2 mandate de percheziţie domiciliară, la imobile  din municipiul Botoșani, ce ar aparține sau ar fi folosite de două persoane bănuite de contrabandă.

 

 

În urma perchezițiilor, la locațiile vizate, au fost descoperite și indisponibilizate 1.426 pachete de țigarete de diferite tipuri, de proveniență Republica Moldova, Duty Free și Belarus, pentru care persoanele bănuite nu ar deține documente legale de proveniență și despre care ar fi cunoscut că provin din activități de contrabandă.

 

Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată și ridicată în vederea confiscării, prejudiciul cauzat bugetului de stat, estimat la 18.000 de lei, urmând a fi cuantificat de organele fiscale.

 

Cele două persoane au fost conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, ulterior, față de femeia de 59 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.

 

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul specialiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic şi a lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoşani.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close