Eveniment 3

CERCETAT PENAL PENTRU INFRACȚIUNI PISCICOLE

Peste 150 de kilograme de pește din speciile novac și sânger au fost eliberate în mediul acvatic, în urma unui flagrant al polițiștilor din Slobozia, după ce un bărbat a fost surpsins, în timp ce scotea dintr-un lac piscicol, plase monofilament încărcate cu pește.

 

La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați prin apel de urgență 112 de administratorul unui lac piscicol din apropierea municipiului Slobozia, cu privire la faptul că a observat o barcă necunoscută în zona bălții.

 

Polițiștii care s-au deplasat la locul sesizării au surprins în flagrant un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Slobozia, în timp ce scotea din apă plasele cu pește, de asemenea au fost identificate pe mal o barcă pneumatică, vâsle și o pompă.

 

În urma cântăririi peștelui au rezultat aproximativ 150 de kilograme, din specia novac și sânger, întreaga cantitate fiind returnată administratorului bălții în vederea eliberării în mediul natural acvatic.

 

Cercetăriile sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „pescuit comerial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit”, „pescuitul cu alte unelte sau scule neautorizate” și „deținerea sau utilizarea de plasă tip monofilament”.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close