Eveniment 2

ACŢIUNI DESFĂŞURATE DE BIROUL RUTIER

Poliţişti Biroului Rutier Cluj-Napoca continua acţiunile în vederea reducerii numărului de accidente de circulaţie şi impunerea unui comportament preventiv în rândul conducătorilor de vehicule.

 

Astfel, în perioada 28 septembrie – 1octombrie a.c., poliţişti au desfăşurat mai multe acţiuni punctuale, pe raza întregului municipiu.

 

Au fost legitimate peste 230 de persoane şi  verificate 180 de vehicule.

 

Urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 147 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri precum: nepurtarea centurii de siguranta (20 de sancţiuni), folosirea telefonului mobil la volan (15 sancţiuni), dar şi pentru alte abateri ale normelor rutiere.

 

De asemenea, pentru nerespectarea semnificatiei culorii rosii a semaforului , neacordarea priorităţii sau efectuarea depăşirii neregulamentare, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere.

 

Totodată, în urma constatării unor nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

 

Pentru impunerea unei discipline rutiere în rândul participanţilor la traficul rutier, poliţiştii vor continua acţiunile!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close