Cultură

Redeschiderea sălilor cinematografice RADEF RomâniaFilm

Dragi cinefili, avem plăcerea de a anunţa că, începând cu data de 18 septembrie, vom auzi, din nou, sintagma „RomâniaFilm prezintă”.

Astfel, începând cu data menţionată, Regia Autonomă a Distribuției și Exploatării Filmelor RomâniaFilm (RADEF RomâniaFilm) relansează activitatea de spectacol cinematografic în sălile dotate cu aparatură de proiecție digitală 2D/3D și instalație de sunet Dolby: Europa București, Florin Piersic Cluj-Napoca, Cinema Mon Amour Piatra Neamţ, Patria Craiova, Sergiu Nicolaescu Târgu Jiu și Arta din Sibiu.

Sălile de spectacol au fost pregătite cu atenţie deosebită pentru a respecta toate normele igienico-sanitare necesare şi pentru a asigura oaspeţilor noştri o experienţă plăcută. Biletele pot fi achizitionate de la casieriile cinematografelor și online, în platforma eventbook.ro.

Pentru consultarea programului de film și mai multe informaţii, puteți accesa site-ul www.romaniafilm.ro şi paginile de social media ale cinematografelor (http://www.romaniafilm.ro/cinematografe)

Ne propunem ca acesta să fie un nou început al unei relaţii de succes cu publicul spectator, iar cu ocazia redeschiderii cinematografelor, ne face plăcere să anunţăm că RADEF RomaniaFilm urmăreşte revenirea la poziţia consacrată pe piaţă, dar și în percepţia publicului.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close