Cultură

OPORTUNITĂȚI | Participarea la cea de-a 22-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Zilele Cartaginei”, 5-13 decembrie 2020

În perioada 5-13 decembrie 2019, la Cartagina, în Tunisia, se va desfășura cea de-a 22-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Zilele Cartaginei”. Sunt invitate să se înscrie la acest festival trupe profesioniste de teatru din toată lumea.

Organizatorii festivalului vor acoperi costurile de cazare în regim de pensiune completă și transportul trupei participante (max. 15 membri) pe teritoriul Tunisiei. Costurile de transport dus-întors România-Tunisia nu vor fi suportate de către organizatori, fiecare dintre trupe urmând să-și asigure aceste cheltuieli, precum și cele pentru transportul echipamentului și accesoriilor necesare pentru spectacole.

Trupele care doresc să participe trebuie să depună dosarele de candidatură până în data de 15 septembrie 2020, iar acestea trebuie să conțină următoarele documente:

– Formularul de înscriere completat (se poate descărca de aici);

–        CV-ul fiecăreia dintre următoarele persoane: autorul, realizatorul, comedienii și tehnicienii, însoțite de câte o poză a fiecăruia și de un rezumat al piesei de teatru propuse;

–        Fișa tehnică ce trebuie să conțină toate elementele scenice necesare, precum și cerințele tehnice în materie de sunet și lumină;

–        Un certificat al primei reprezentări însoțit de fotografii ale spectacolului teatral;

–        Un dosar de presă care include toate elementele critice și mediatice;

–        O înregistrare video cu o rezoluție mare a spectacolului.

Aceste materiale trebuie transmise prin e-mail la contact@jtc.tn sau prin poștă – în atenția Festivalului Internațional de Teatru „Zilele Cartaginei” la adresa: 16 rue d’Autriche, le Belvédère, 1002 Tunis -Tunisie. Dosarele incomplete și/sau care nu îndeplinesc cerințele pentru participare vor fi respinse.

Pentru detalii, vă rugăm să consultați documentele din anexă și să vizitați site-ul oficial al festivalului: http://festivaldecarthage.tn/. Mai multe informații pot fi furnizate de către organizatori la următoarele numere de telefon: +21671280678/+21671280810, fax +21671786829.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close