Cultură

Gabriel Stanciu un om cu inițiative civice, lăudabile, de care Județul Olt și România are mare nevoie

Gabriel Stanciu, un om cu multă sensibilitate, aplecat spre nevoile semenilor săi, a avut formidabila idee de a realiza și organiza festivalul de teatru „Șerban Ionescu”. Această inițiativă se bucură și de sprijinul actriței, Magda Catone  – soție a regretatului actor. Acest festival se va desfășura anual, iar prima ediție urmează să aibă loc în anul 2021. Gabriel Stanciu are în proiect, pentru viitorul apropiat strângerea de fonduri pentru realizarea unei statui a regretatului actor. Gabriel Stanciu deține în prezent funcția de director adjunct la AGENȚIA NAȚIONALĂ PENTRU LOCUINȚE. Gabriel Stanciu dă dovadă de multă energie și implicare civică. Timpul de după terminarea programului și-l alocă aproape integral inițiativelor care au ca rezultat final, mai binele comunității. Din această perspectivă, Cotidianul Național Gazeta Civica, apreciază în mod deosebit inițiativele civice ale domnului GABRIEL STANCIU și consideră că, acesta poate reprezenta un reper pentru tinerii din România.  În continuare vă expunem postarea de pe pagina de facebook a, D-lui Gabriel Stanciu:

 

Sursă Foto: TVR.RO

 

„Oltean de seamă, empatic și actor de excepție, născut în Corabia, actorului Șerban Ionescu îi va fi dedicat de anul viitor un festival de teatru care îi va purta numele, la inițiativa mea și a soției domniei sale, actrița Magda Catone.

Avem datoria de a cinsti memoria celor care au lăsat în urmă un dar cultural de excepție.
Consider că undeva destinul este mai puternic decât noi și uneori facem lucruri pe care n-am crede că suntem în stare să le facem.
Festivalul Șerban Ionescu se va realiza anual, venind în sprijinul tinerelor talente, cinstind memoria regretatului actor.

Îi mulțumesc actriței Magda Catone pentru încrederea acordată și sunt convins că împreună vom face lucruri mărețe!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close