Actual expres 1

FEMEIE DISPĂRUTĂ, SALVATĂ DE POLIȚIȘTI

Aseară, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au fost solicitaţi să intervină pentru găsirea unei femei în vârsta de 83 de ani, din localitate.

 

În jurul orei 19.45, o rudă a acesteia din județul Prahova, a sesizat telefonic Poliția Oraș Panciu despre faptul că femeia ar fi plecat în jurul orei 08.00 la un teren cultivat cu viță de vie pe care îl deține în extravilanul orașului.

 

În urma sesizării, poliţiştii de ordine publică sprijiniţi de o rudă a femeii au demarat de urgenţă căutările în zona indicată de apelant.

 

În momentul în care a fost găsită, la aproximativ 3 km de locuința sa, în  apropierea terenului deținut, căzută între rândurile de viță de vie, aceasta se afla în stare de hipotermie.

 

Echipajul de poliție a decis să transporte de urgență femeia la spital cu autospeciala de poliție, întrucât nu comunica iar temperatura era scăzută.

 

Din fericire, femeia a fost preluată din curtea spitalului imediat de către echipajul medical care fusese anunțat de polițiști, urmând a i se acorda îngrijiri de specialitate.

 

 

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close