Actual 3

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTUL UNUI AUTOTURISM

În această dimineaţă, poliţiştii din Alba efectuează 6 percheziţii la persoane bănuite de furtul unui autoturism. În luna august a anului 2020 ar fi sustras, din Alba Iulia, un autoturism în valoare de 20.000 de euro. Trei persoane vor fi conduse la audieri.    

 

La data de 17 februarie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 6 percheziţii, toate în județul Sibiu, la domiciliile unor persoane bănuite de furtul unui autoturism și la sediile unor societăți comerciale administrate de acestea.

 

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că la sfârșitul lunii august a anului 2020, trei persoane, vizate de anchetă, ar fi sustras un autoturism, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, din parcarea unui bloc de locuințe din municipiul Alba Iulia.

 

Cele 3 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

 

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigații criminale, participă polițiștii de investigare a criminalităţii economice și polițiștii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba.

 

Acțiunea beneficiază de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close