Actual 3

ACTIVITĂŢILE DE VERIFICARE A MĂSURILOR DE PROTECŢIE SANITARĂ ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au continuat acţiunile pe raza întregului judeţ. Aceştia au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, dar şi pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, peste 250 de efective formate din polițiști, polițiști locali, jandarmi, împreună cu celelalte autorităţi cu atribuţii de control au fost angrenate în activităţi de verificare a respectării măsurilor de protecţie sanitară impuse în această perioadă .
Cu ocazia activităţilor desfăşurate, în perioada menţionată au fost verificate 173 de obiective, au fost legitimate peste 2300 de persoane și au fost verificate 351 de mijloace de transport, din care 113 mijloace de transport în comun.
Echipele mixte de control au identificat 30 de situaţii de nerespectare a măsurii de protecţie individuală în care s-a impus măsura sancționării contravenționale.

În continuare, polițiștii, împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. și instituții cu atribuții de control, vor acționa, pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close