Actual 2

Trei minori cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, de origine afgană, au dispărut dintr-un centru de specialitate din Arad. Au fost găsiți în scurt timp de jandarmii arădeni

Ieri seară, în jurul orei 22.00, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciul de patrulare, a fost sesizat de către dispecerul de serviciu despre faptul că, trei minori de origine afgană, cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, au dispărut dintr-un centru de primire minori, unde erau cazați. Apelul a fost efectuat de către angajații centrului care au mai precizat și faptul că, cei trei copii nu sunt îmbrăcați conform anotimpului.

Jandarmii s-au mobilizat imediat și având semnalmentele minorilor au plecat imediat în căutarea lor.

Au fost verificate mai multe zone din municipiu și în scurt timp minorii au fost depistați la o distanță apreciabilă față de locul dispariției și conduși înapoi la centrul din care au plecat, unde au primit haine uscate și o masă caldă.

În urmă cu o săptămână, cei trei minorii au fost depistați de către polițiștii de frontieră, în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera de stat și conform prevederilor legale au fost cazați într-un centru de specialitate până la finalizarea procedurilor legale cu privire la întocmirea documentelor de identitate.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close