Actual 2

Ministrul Nicolae Ciucă în vizită la unitățile militare din Craiova

Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, s-a aflat miercuri, 21 octombrie, în municipiul Craiova, pentru o vizită de lucru la unităţi militare din garnizoană.

La sediile Comandamentului Brigăzii Multinaționale din Sud-Estul Europei și al Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab”, ministrul apărării a fost informat despre lucrările de modernizare a infrastructurilor ambelor cazărmi. La Batalionul 26 Infanterie „Neagoe Basarab”, Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit cu specialiştii militari implicaţi în procedura de recepţie a primului lot de transportoare blindate pentru trupe PIRANHA 5. Ministrul apărării naţionale a aflat de la „Scorpionii Roșii” care este stadiul evaluării și le-a cerut din nou militarilor ca procedurile pentru recepţia noilor blindate să fie respectate întocmai și toate transportoarele să fie testate amănunțit, în condiții similare cu cele impuse de condiţile reale ale mediului operațional.

La Colegiul Militar Național „Tudor Vladimirescu”, ministrul apărării naționale a vizitat șantierul unde se construiesc noile facilități ale instituției de învățământ, a discutat cu conducerea colegiului și s-a întâlnit cu câțiva elevi din clasa a noua, pentru a afla care sunt problemele cu care se confruntă aceștia și dacă s-au adaptat cerințelor de desfășurare a programului de învăţământ în mediul online.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close