Actual 2

Depistată cu artificiile în portbagaj

Polițiștii Biroului de Ordine Publică, aflându-se în filtru la intrarea în municipiu împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au oprit pentru control, în seara zilei de 17 noiembrie, un autoturism care se deplasa dinspre Timișoara, condus de o arădeancă de 21 de ani.

În urma controlului autoturismului, în portbagaj au fost depistate două baterii de artificii 64 de focuri și o baterie de artificii 84 de focuri, pentru care tânăra nu a putut prezenta documentația legală.

Materialele explozive au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru transportul de materii explozive fără drept, în conformitate cu prevederile Legii 125/1995 R.

 

A condus băut

 

Polițiștii orașului Sântana au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 51 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,89 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close