Actual 2

Bărbat reținut de poliţişti și introdus în arestul IPJ Suceava pentru violență în familie

La 12.03.2021, ora 19.03, polițiștii Postului de Poliție Păltinoasa au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 64 ani, din sat Capu Codrului, com. Păltinoasa, cu privire la faptul că este agresată de fiul său de 33 ani.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că victima locuiește împreună cu fiul său pe raza satului Capu Codrului, com. Păltinoasa.

În seara zilei de 12.03.2021, în jurul orei 19.00, aflându-se la domiciliu și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 33 de ani a amenințat-o pe mama sa cu acte de violență și că va da foc casei, după care a lovit-o, creându-i suferințe fizice și o stare de temere ca urmare a amenințărilor adresate.

Victimei i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii nr. 217/2003 precum și posibilitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, dar persoana vătămată  a refuzat emiterea unui astfel de ordin.

Față de bărbatul de 33 de ani s-a dispus efectuarea în continuarea a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și violența în familie și s-a dispus măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 ore, fiind introdus în C.R.A.P. Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și violența în familie.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close