Actual 1

DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la doamna deputat Georgeta Carmen Holban (Grupul parlamentar al PSD) Pandemia ucide România sub ochii neputincioşi ai „Guvernului meu”

În timp ce al treilea val al pandemiei sufocă România, atât prin numărul de îmbolnăviri, cât şi prin periculozitatea mult mai accentuată, premierul Cîţu şi ministrul Sănătăţii îşi petrec timpul mai mult pe reţelele de socializare şi sunt preocupaţi doar de cine dă mai bine-n poză!

 

Zilnic, mii de oameni se îmbolnăvesc grav, sute pierd lupta cu boala, iar spitalele nu mai au medicamente. Secţiile ATI sunt arhipline, în timp ce suplimentarea numărului lor rămâne tot la stadiul de promisiune. Situaţia este scăpată de sub control de guvernarea dreptei, iar cei care au fost responsabilizaţi cu misiunea de a scoate ţara din această criză produc doar vorbe!Prim-ministrul îi ceartă pe români pentru că nu respectă măsurile impuse, aceleaşi care ne-au adus în această situaţie! Tot domnul Cîţu se războieşte ilar cu ministrul Sănătăţii, care fuge de orice responsabilitate! Abia acum, când suntem din nou într-o stare critică, premierul României a cerut un raport cu „acţiunile Ministerului Sănătăţii din ultimele luni”.Unde aţi fost până acum? Unde e guvernarea? Nimeni nu mai ştie nimic despre ea! Toată România e bulversată, agitată şi dă în clocot. Cine guvernează, oameni buni? Probabil Klaus Iohannis, de pe pârtiile de schi, unde zăpada e imaculată, la fel ca şi acţiunile celor cocoţaţi în fruntea Executivului „Nu se poate”!Situaţia este tragică, jalnică, sub toate aspectele, singura soluţie fiind realmente un alt Guvern şi un alt premier!În mod cinic şi paradoxal, pandemia şi moartea românilor nu sunt pe primul loc în obiectivele acestui Guvern, dominat de neprofesionalism şi preocupat de vânătoarea pe timp de noapte a virusului!Domnilor guvernanţi, treziţi-vă! Nu mai puteţi pierde nicio zi fără să acţionaţi cum trebuie, fiecare zi ne costă vieţi omeneşti!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close