Actual 1

ACȚIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR IMPUSE ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

 

Ca urmare a activităților desfășurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Călărași, echipele mixte au verificat 116 societăți comerciale, 11 operatori economici, 2 operatori de transport persoane și 67 de obiective de interes, precum restaurante, terase, fast food-uri.

 

Totodată, au fost aplicate 130 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, în valoare de 17.000 de lei.

 

De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 564mijloace de transport, 162 fiind mijloace de transport în comun și 903 persoane, dintre care 128 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 775cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

 

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății românilor.

 

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

 

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close